Fri fragt ved køb over 750 kr / 14 dages fuld returret

Webshoppen holder ferie og ordrer vil først blive behandler efter 5. august. Rigtig god sommer derude!

guldsmeden & arkitekten

’Med en skæv baggrund for at være guldsmed har jeg en analytisk tilgang til det at arbejde kreativt, og det oplever jeg som en stor styrke’

Jeg er udlært guldsmed, en traditionsbunden håndværksuddannelse, hvor teknik og præcision er i centrum. Mine håndlavede smykker balancerer mellem tradition og fornyelse. De har ofte et humoristisk tvist og jeg søge altid efter at forene poesi og enkelhed, så det du bærer både indeholder dekoration og budskab.

Min baggrund som arkitekt er tilstede hele tiden, både i arbejdsprocessen og det færdige udtryk, og jeg bruger indtryk og inspiration fra byen, samtidskunsten, hverdagen og alt det der ligger derimellem.

Før jeg landede i guldsmedefaget er jeg uddannet landskabsarkitekt og har i mange år arbejdet i en sjov og til tider hektisk byggebranche. Med opgaver indenfor socialt boligbyggeri, legepladser og skolebyggeri har jeg haft god brug for at kunne omsætte overordnede ideer og tanker til konkrete projekter.

I 2015 tog jeg et drastisk skridt sidelæns og gik i lære som guldsmed. Det var ønsket om at være tættere på en simpel, kreativ proces, der førte til det radikale skift, og da muligheden for at takke ja til en regulær læreplads som guldsmed opstod, slog jeg til. 

Jeg afsluttede uddannelsen til guldsmed med bronzemedalje i 2018, og har siden 2022 haft min daglige base i et smukt, gammelt hus i hjertet af København. Værksted og butik hænger sammen, guldsmedeværktøjet står fremme, og der er kort fra idé til færdigt, håndlavet smykke. 

Jeg blev i 2022 optaget som medlem af Kjøbenhavns Guldsmedelaug. Det er et næsten 600 år gammelt fagligt fællesskab med håndværket i fokus og plads til masser af kunstnerisk udvikling for et gammelt fag der er i konstant bevægelse . Se mere om Guldsmedelauget, aktiviteter og medlemmer her.