Archipelago

Havets landskaber og naturens overraskende præcision

ARCHIPELAGO samler oceanets elementer i en serie smykker, hvor formsproget på en gang er skarpt og organisk. Inspireret af havets landskab, af naturens overraskende præcision og kontrasten mellem det tilfældige og det konstruerede. Enkle former og stoflige overflader spiller op til perlernes unikke glans i asymmetriske smykker der kan bæres sammen eller i kombination med noget helt andet.

NYHED

Little Miss Perfect ørestikker

Miss Perfect er perleørestikker med nøje udvalgte perlepar af gyldne South Sea perler og Tahiti perler.

 Drømmer du om andre perfekte par? Kontakt her og hør hvad der er muligt.

ARCHIPELAGO er lavet med perler der er enten bæredygtige eller traceable. Perlerne kommer fra perlefarme der arbejder for at sundt havmiljø og perlerne er aldrig kemisk efterbehandlede med farvning eller blegning. Du kan læse mere om bæredygtig smykkeproduktion her.

 For en mere bæredygtig smykkeproduktion er ARCHIPELAGO lavet af recycled sølv og guld. Det betyder, at det smykke du har på, ikke har belastet jordens ressourcer unødigt.

 

Perler er naturmaterialer og der kan være variation mellem de viste perler og det enkelte smykke. Særligt de meget organisk formede keshi-perler er unikke hver og én og ikke to perler er helt ens. Hvis du har særlige ønsker eller krav til dit perlesmykke, så tag endelig kontakt, så finder vi den rigtige perle til dig.

Alle øreringe fås enkeltvis, i andre kombinationer og med perler i andre farver og typer, kontakt for pris og forslag.

ARCHIPELAGO

– fås også enkeltvis eller i andre kombinationer end de viste.

Kontakt her for info og priser eller kom ind i butikken og se mulighederne.