Archipelago

Havets landskaber og naturens overraskende præcision

ARCHIPELAGO samler oceanets elementer i en serie smykker, hvor formsproget på en gang er skarpt og organisk. Inspireret af havets landskab, af naturens overraskende præcision og kontrasten mellem det tilfældige og det konstruerede. Enkle former og stoflige overflader spiller op til perlernes unikke glans i asymmetriske smykker der kan bæres sammen eller i kombination med noget helt andet.

ARCHIPELAGO er lavet med perler der er enten bæredygtige eller traceable. Perlerne kommer fra perlefarme der arbejder for at sundt havmiljø og perlerne er aldrig kemisk efterbehandlede med farvning eller blegning. Du kan læse mere om bæredygtig smykkeproduktion her.

 For en mere bæredygtig smykkeproduktion er ARCHIPELAGO lavet af recycled sølv og guld. Det betyder, at det smykke du har på, ikke har belastet jordens ressourcer unødigt.

 

Perler er naturmaterialer og der kan være variation mellem de viste perler og det enkelte smykke. Særligt de meget organisk formede keshi-perler er unikke hver og én og ikke to perler er helt ens. Hvis du har særlige ønsker eller krav til dit perlesmykke, så tag endelig kontakt, så finder vi den rigtige perle til dig.

Alle øreringe fås enkeltvis, i andre kombinationer og med perler i andre farver og typer, kontakt for pris og forslag.